Javascript-форум (https://javascript.ru/forum/)
-   Javascript под браузер (https://javascript.ru/forum/css-html/)
-   -   Пункти меню плавно збільшувалися при наведенні. (https://javascript.ru/forum/css-html/17327-punkti-menyu-plavno-zbilshuvalisya-pri-navedenni.html)

Andry309 15.05.2011 00:53

Пункти меню плавно збільшувалися при наведенні.
 
Розробити програму на Java Script, яка виводить горизонтальне графічне меню вверху екрану (не меньш 4 пунктів). Необхідно, щоб його пункти плавно збільшувалися при наведенні і плавно зменшувалися при відведенні курсора миші.
Для одного з пунктів меню зробити пункти підменю (не меньш двох) випадають при наведенні курсора миші.

dmitriymar 15.05.2011 10:40

Цитата:

Сообщение от Andry309
Розробити програму на Java Script, яка виводить горизонтальне.....Необхідно, щоб його пункти плавно збільшувалися...

кому это необходимо?:D
Andry309,
эт чего ? попытка осчастливить других своей работой?

Andry309 16.05.2011 01:11

У меня не получаеться.
 
У меня не получаеться зделать ето на чистом javascript. Я могу зделать ето на jquery, но мне надо на javascript. на сколько я ето понимаю, ето реализуеться через функцию setInterval(), но оно у меня не хочет работать.






















expert seo, youtube downloader

ksa 16.05.2011 09:28

Цитата:

Сообщение от Andry309
на сколько я ето понимаю, ето реализуеться через функцию setInterval()

Нет. Тут больше уместен setTimeout()...


Часовой пояс GMT +3, время: 05:34.