Javascript.RU

Создать новую тему Ответ
 
Опции темы Искать в теме
  #1 (permalink)  
Старый 21.05.2013, 23:19
Новичок на форуме
Отправить личное сообщение для Мария21 Посмотреть профиль Найти все сообщения от Мария21
 
Регистрация: 21.05.2013
Сообщений: 3

Скрипт выводит не верные значения
Необходимо подсчитать количество заголовков вообщем и заголовков каждого уровня в документе. Вот мои наброски:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<h1>Інформатика</h1>
Інформатика - це комплексна, технічна наука, що систематизує прийоми створення, збереження, відтворення, обробки та передачі даних засобами обчислювальної техніки, а також принципи функціонування цих засобів та методи керування ними. Термін "інформатика" походить від французького слова Informatique і утворене з двох слів: інформація та автоматика.
<h3>Предмет інформатики як науки складають:</h3>
- апаратне забезпечення засобів обчислювальної техніки;
- програмне забезпечення засобів обчислювальної техніки;
- засоби взаємодії апаратного та програмного забезпечення;
- засоби взаємодії людини з апаратними та програмними засобами.
<h2>Основнa задачa інформатики</h2>
Як наукb є систематизація прийомів та методів роботи з апаратними та програмними засобами обчислювальної техніки. Мета систематизації полягає у тому, щоб виділити, впровадити та розвинути передові, найбільш ефективні технології автоматизації етапів роботи з даними, а також методично забезпечити нові технологічні дослідження.
<h3>Найбільш важливими властивостями інформації є:</h3>
- об'єктивність та суб'єктивність;
- повнота;
- достовірність;
- адекватність;
- доступність;
- актуальність.

<script>

var element = document.getElementsByTagName('h');
for (var i=0; i<element.length; i++)
alert ('Всего заголовков '+i)

var elems1 = document.getElementsByTagName('h1');
for(var n=0; n<elems1.length; n++)
alert ('Всего заголовков первого уровня '+n)

var elems2 = document.getElementsByTagName('h2');
for(var m=0; m<elems2.length; m++)
alert ('Всего заголовков второго уровня '+m)

var elems3 = document.getElementsByTagName('h3');
for(var k=0; k<elems3.length; k++)
alert ('Всего заголовков третего уровня '+k)

</script>
</body>
</html>
Ответить с цитированием
  #2 (permalink)  
Старый 21.05.2013, 23:26
Аспирант
Посмотреть профиль Найти все сообщения от quirksmode
 
Регистрация: 17.05.2013
Сообщений: 72

var elems2 = document.getElementsByTagName('h2');
alert ('Всего заголовков второго уровня '+elems2.length)
Ответить с цитированием
  #3 (permalink)  
Старый 21.05.2013, 23:28
Аспирант
Посмотреть профиль Найти все сообщения от quirksmode
 
Регистрация: 17.05.2013
Сообщений: 72

for (var i = 1, els; i < 7; ++i) {
els = document.getElementsByTagName('h' + i);
alert('H' + i + ': ' + els.length);
}
Ответить с цитированием
  #4 (permalink)  
Старый 21.05.2013, 23:31
Новичок на форуме
Отправить личное сообщение для Мария21 Посмотреть профиль Найти все сообщения от Мария21
 
Регистрация: 21.05.2013
Сообщений: 3

Огромное спасибо!
Ответить с цитированием
Ответ



Опции темы Искать в теме
Искать в теме:

Расширенный поиск


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Скрипт корзины выводит не ту информацию. Помогире пожалуйста решить проблему. Пётр Викторович Элементы интерфейса 1 21.01.2013 08:48
Помогите написать скрипт к моему сайту, который выводит окошко со списком заданий litwisha Ваши сайты и скрипты 2 30.12.2012 20:25
скрипт, выводящий значения checkbox в строку через запятую Pincher Javascript под браузер 12 05.10.2012 21:49
Почему скрипт не работает с данными, которые вернул другой скрипт? Rooner jQuery 3 20.09.2012 14:56
Изменить скрипт Изучаю_JS Общие вопросы Javascript 0 12.02.2012 22:05